2017-07-24
1913
0
0
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
- Agurkai, 1,5 kilogramo
- Vanduo, 1,5 litro
- Druska, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 200 gramų
- Actas, 150 mililitrų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Pipirai, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Krapai
-
Agurkus nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir sudėkite į stiklainius. Užpilkite karštu vandeniu ir palaukite, kol atvės. Tada vandenį nupilkite į puodą ir sudėkite druską, cukrų, actą, medų, pipirus bei krapus ir pavirinkite apie 10 minučių.
-
Tada marinatą supilstykite į stiklainius ant agurkų, sudėkite juos į puodą su vandeniu, uždengę dangteliais ir pasterizuokite apie 20 minučių. Sandariai uždarykite, pastatykite ant dangtelių ir leiskite atvėsti.
Komentuok