fbpx

Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu


Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Medus,                             2 valgomieji šaukštai
Sojos padažas,                4 valgomieji šaukštai
Sezamų aliejus,               1 valgomasis šaukštas
Žalioji citrina,                   1 vienetas
Paprika, saldi, malta,       1 arbatinis šaukštelis
Kmynai, maltas,               1 arbatinis šaukštelis
Imbieras
Česnakas, šaknis,           4 skiltelės
Vištiena, sparneliai,         1 kilogramas

Gaminimo eiga:
1. Gaminame marinatą. Dedame medų, pilame sojų padažą, sezamų aliejus, įspaudžiame žaliosios citrinos sultis, įberiame paprikos ir kumino. Šiek tiek imbiero ir česnaką nulupame ir įtarkuojame į marinatą.
2. Į paruoštą marinatą merkiame sparnelius. Išmaišome. Jei pageidaujate dėkite druskos. Paliekame marinuotis per naktį.
3. Kepame 190 °C temp. orkaitėje maždaug valandą, kol gražiai apskrus.

Šaltinis

Komentuok

Your email address will not be published. Required fields are marked *